Přímá akce

Bez kompromisů v obraně Matky Země

Následující příspěvky nám byly zaslány prostřednictvím formuláře. Napiš nám také.
Pro anonymní předání fotografií a videí můžeš použít např. server MediaFire nebo Uloz.cz



V okolí Troje byl v první polovině února 2008 nalezen a po 14 dnech i částečně "demontován" menší posed u jedné z lokalit, vyhledávé místními divokými prasaty.
Před koncem měsíce byl posed znovu opraven a začátkem března znovu částečně "demontován".
EF! Troja

zpráva přišla v polovině května 2007
Bydlím na venkově a již podruhé se opakoval stejný incident. Poprvé šel můj bratr za ves venčit dva psi. Malý jezevčík od něj odběhl asi na 50m a nějaký myslivec ho zastřelil. Když jsem se to dozvěděl. Hned jak to bylo možné, popadl jsem největší kladivo z domu a zcela veřejně, za bílého dne, jsem šel do inkriminované oblasti a vlastnoručně zbořil 3 posedy.
Koncem roku 2006 se stala stejná věc. Má máma venčila za vsí naše dva psi. Jeden z nich odběhl a myslivec ho poté zastřelil. Tentokrát jsem šel do přímé akce i se svou přítelkyní a v noci jsme zbořili opět 3. posedy. Byli jsme maskováni a máme fotodokumentaci...
"NENÍ TO VANDALISMUS, ALE OSOBNÍ OCHRANA...
POKUD NĚKDO STŘÍLÍ NA MÉHO PSA, JE TO JAKOBY STŘÍLEL NA MNE, NEBO OSTATNÍ LIDI..."
ias - /Mgr. středoškolský profesor/
V březnu 2003 jsme rozbili výlohu kožešnictví v Praze na Žižkově, polili jsme ho kompletně barvou a zdi okolo obchodu jsme posprejovali nápisy ALF a Kožich je vražda. Zároveň jsme vymlátili-rozbili- veliké výlohy obchodu, který je hned vedle, který kšeftuje s košeným nábytkem. Myslíme že škoda se může pohybovat okolo 40 000 ale i víc.
Naše akce budou pokračovat, a ti, co si vybrali jako zdroj vlastni obživy utrpení zviřat, budou litovat, že se nestali pěstiteli obilí!
ANIMAL LIBERATION FRONT

V Ostravě zalepeny zámky dvou řeznictví.
EF! Ostrava
V okolí velkého města na severu Moravy byly zapáleny 2 velké posedy. 
Tři měsíce po předchozí akci se vypustilo do volné přírody dalších osm divokých ptáků. Po půlroční kontrole byla bažantnice stále poškozená a bez jediného zvířete.
Fotografie a videa z "Koukání se do výlohy" McDonaldů.    Praha, Vodičkova ulice 10.10.2002.   Zdroj: www.maslo.cz
Prelom 2001/2002: 3 billboardy tabakovych spolecnosti prelepeny, 12 ceduli cirkusu zniceno, vyloha obchodu s kozesinami posprejovana.
Pět posedů zničeno a dva schozeny.
Skupina Radikalni ochranci zvirat behem jedne noci behem zacatku brezna (2002 pozn. EF!) zlikvidovala temer veskere (cca 130 kusu) poutace cirkusu Berousek vyvesene v jednom nejmenovanem mensim meste. Podle vyjadreni cirkusu jim tak vznikla skoda za 16.000 Kc. Dalsi radikalni akce na ochranu zvirat budou nasledovat.
Při poslední návštěvě cirkusu Berousek v Praze bylo zničeno okolo sedmdesáti reklamních poutačů. Stejně tak poutačů cirkusu Praga.
PS:Poutač je nutno zlomit, jen tak zamezíte jeho opětovnému použití(pověšení).

Klikni pro zobrazení většího obrázku.
větší obrázek


V březnu napadeny 2 reklamní bigbilbordy Mcdonaldu barvou. Maso je vražda napsáno sprejem přes výlohu uzenářství. Totéž na stěně podobného podniku někde jinde. Dvakrát zalepen zámek koženictví, prodeje zvěřiny a masny. GO ALF


Začátkem dubna bylo ze zajetí osvobozeno 14 divokých ptáků.Jednalo se o kachny, kačery, bažanty, koroptve.Vězením jim byly dvě celodrátěné voliéry o rozměrech 3x7x2m. Z počátku panovaly obavy zda ptáci budou schopni letu.Tyto obavy vak byly zbytečné a rozplynuly se v okamžiku,když zvířata opustila vystříhanými dírami svůj dosavadní vnucený domov. Bažanti cítíce nad sebou nezadrátovanou oblohu, odlétali k blízkému lesu a rybníku.Ostatní ptáci je následovali. Bylo dojemné, jak kačer čekal a volal na svoji družku před dírou do voliéry dokud nebyli oba venku. Celá okce trvala okolo hodiny a půl. Proběhla v raních hodinách.
GO ALF


9.4.2002 byla uplne znicene bazantnice (pro 200-300 kusu bazantu) v okoli Prahy. Oprava myslivcum zabere hodne casu! Bazantnice slouzi k chovu mladych bazantu, kteri jsou na podzim vypusteni a povrazdeni pro zabavu.
-vegan uprise-


1.4.2002
-zniceni svetelne reklam propagujici tabakovy prumysl
-rozbita velka vyloha reznictvi v Praze (skoda za 10-12 tisic)
 pozn. pouzivejte zulove dlazebni kostky, kameny z mene pevnych materialu se o vylohu casto roztristi!
    -vegan uprise-

zpět