Earth First! Action Update ČR číslo 4. - 32 stran, nejnovejší zprávy z akcí celého sveta, Proč EF!, Seattle, poslední zprávy z Jižní Ameriky, Revoluce v TV, taktiky použité pri akcích v Londýne J18, Genetické manipulace, Anti konzumní dny v ČR, Velká pardubická, Zalté stránky (desítky kontaktu do celého sveta) ...a plno dalších clánku a zpáv. 10,- Kč. K dostání na naší adrese. Dalsí císlo EF! AU do mesíce. K dostání i predešlá císla.

EF! Žurnál č. 1 - teoretické úvahy i praktické návody, první pokus o vydání žurnálu v ceštine, vydala anonymní skupina EF!. 16 stran A4 za 10 Kč,-. Ptejte se na naší adrese.

Earth First! Direct Action Manual - 152 stránek návodu, ilustrací a diagramu jak na to vše v anglictine, ale pripravujeme ceskou verzi, žádný Earth First!er by si nemel nechat ujít šanci mít ve své knihovne tuto jedinecnou publikaci. 150,- Kč. V tvrdých deskách a v kroužkové vazbe - možnost kopírování. Ptejte se na naší adrese.

Globalizace kapitalismu   Počátky - historie - analýza - odpor
Redakční kolektiv anglického časopisu Do or Die , se pokusil o analýzu globalizace, která odmítá tvrzení o její přirozenosti, a její kořeny vidí v samotném ideologickém systému kapitalismu. Takže i závěr jejich eseje přináší poselství: globalizaci se má cenu vzepřít, ale bez odporu i proti kapitalismu to nepůjde.

Earth First! Action Update ČR - číslo 6. [ zip - výběr článků - 97 kB ]
(7-IX-2001)

Earth First! Action Update ČR - číslo 5.

Earth First! Action Update ČR - číslo 4.

Earth First! Action Update ČR - číslo 1., 12/ 98´